Uden har landat!

Nu ar det dags for mig (erkki) att gora debut pa bloggen. Och aven avlasta kalle som har fatt dra det tunga lasset hitills. I framtiden har vi kommit overens om att vi skall forsoka variera vem som for ta pa sig uppdraget att uppdatera och det leder forhoppningsvis till lite mer variation. Men att uppretthalla Akerlunds struktur och frisprakighet ar det nog fa utav oss som klarar av. :)

lite kort info om dagens dag, vi upp vid halv 8 av ett gladjande samtal fran varan forlorade son. Jonatan hade entligen anlent till Sydney. Vi hoppa upp ur sangarna och slet pa oss kladarna. Maste medge att vi var aningen slitna fran gardagens aktiviteter. Men vi tog iallafall bussen in till Hyde park dar vi motte upp uden;) darefter tog vi oss tillbaka till paddington for att visa uden hans nya hem under nestkommande manader. Under dagen sa har de andra pojkarna varit pa Cogee beach och avnjutit de fina vadret. Men sa var inte fallet for mig, Till att borja med sa har jag haft kontakt med innebandy tranare runt om i sydney som tog kontakt med mig igar via telefon. Vi avtalade ett mote idag klockan 11 for lite klubbvisning och aven disskutera laget som jag skall spela i, det verkar lovande. Sen har jag aven hoppat in pa samma jobb som Emil jobbar pa (gron el) sa jag hade utbildning idag och imorgon blir min forsta dag.

Kalle och Tommy letar efter jobb men det kan vara klurigt i vissa branscher eftersom att tjejer verkar ha fortur pa det mest. Helst skall man vara tjej, blond och blaogd da er man garanterad jobb har i Sydney. Uden har vell haft sina funderingar att hoppa pa taget med mig och emil och borja selja gron el, de ar vall dar vi alla hamnar till slut i brist av pengar:)

nog om detta, har kommer istallet ett pot-pourri med bilder. Nesta uppdatering blir troligtvis pa lordag sa hall ut! 


 In the army 
  
  



Kommentarer
Postat av: SP:s samlade lärarkår

Vi gör vågen! Föredömligt fotograferat och skrivet! Just så här skall bloggar skrivas, livet levas och föräldrar underhållas! Naturkunskapslärarna bland oss stöttar givetvis till fullo er satsning på "Grön El". Om ni känner att ni behöver uppdatera några kunskaper från NkA eller NkB står vi gärna till tjänst!



Hälsn.



Från oss alla till er alla!

2009-12-03 @ 15:37:38
Postat av: Anonym

Tycka synd om Tommy(inklämd)som inte verkar ha fått den skönaste sovställningen är lätt att göra!Vad kul att ni börjar skriva i denna blogg allihopa. Roligt för oss föräldrar och säkert skönt för Kalle som får avlastning.Ta hand om den nyanlände Jonathan som verkar lite olik sig i blå halsduk och hjälm.:-) Snart är det väl dags för födelsedagstårta och ja må han leva?

2009-12-03 @ 16:10:10
Postat av: Linnea

"Han ser ut som en amerikansk marinkårsoldat" sa min käre far Dan när jag frågade om han sett att Tommy (E) klippt sig! Haha.. Ni verkar ha det bra grabbar, fortsätt med det. Sola gärna lite åt mig för här i NY är det då inte +35! Lycka till med jobb och allt. Dan hälsar!

2009-12-03 @ 22:08:56
URL: http://systrarnajonsson.blogg.se/
Postat av: Nanna och Zanna

Tommy W: hoppas det är kolan på bilden som du har lovat att ta hem till oss ;>

2009-12-03 @ 22:15:37
Postat av: Madde

Killar se till att fira brorsan ordentligt imorrn! Vilka fina bilder, den när ni satt i gräset var riktigt snygg! Kanske är smart att ta det där grönel-jobbet i väntan på annat iallafall Tommmy, och vad kul med innebandyn!! =)

kram

2009-12-04 @ 11:02:28
Postat av: Anonym

Gräsbilden... är det månne "ormarna i paradiset" ?

2009-12-04 @ 11:55:57
Postat av: Mamma Udén

Fint Tommy att du fått en innebandykontakt. Håller tummarna för att det går bra! Angående jobb: Jag har försökt säga åt Jonte att det är en fördel att vara blond! Seså, sluta färga håret!

2009-12-04 @ 14:12:22
Postat av: Catharina

Ja det där med att sluta färga håret är väl kanske en riktigt smart ide`... Tommy (W) du kanske ska satsa en slant på en frisör och återgå till ditt ursprung.. det ser snällt ut... Hoppas att det har lossnat med jobb sen vi hördes sist. Kul att få se lite mer bilder! Va mysigt ni verkade ha det där på hotellet! Den gamla klyshan om att "finns det hjärterum etc etc" kom verkligen till heders igen... :-)

2009-12-04 @ 18:19:59
Postat av: ullis

Hej Tommy! Är på fest med din mamma och det går lika lungt till som vanligt=)

Emil E: Fröken ser dig...

Ha det så bra grabbar, ni gör helt rätt, kolla världen!!!! Sköt om er och lev livet(lagom).

Kram/Ullis

2009-12-05 @ 23:51:15
Postat av: David

treeeevligt med bilder! ja kan ju inte läsa så de blir ju lite svårt o följa med då! ;)

2009-12-06 @ 11:03:07
URL: http://ymperia.com/prinya/
Postat av: Liza

HAHAH älskar bilden med sängen! Hahahah :)

Och gud vad härligt ni verkar ha det, fusk!! ;)

2009-12-13 @ 18:21:11
URL: http://lizakarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0