New guy in town

Pasta och ater pasta, det ar livet som i alla fall jag Tommy W lever just nu, da varken jag eller Kalle har fatt tag i nagot jobb annu. (Uden kommer, som det ryktades lite om i forra inlagget att hoppa pa gron el jobbet imorgon mandag). Jobbsokande har det varit i borjan av veckan. Sedan blev vi tvugna att ta lite time off for att indroducera Uden till det nya livet har i Sydney.

Fredagen gick at till att guida Uden genom staden, ordna ett bankkonto at honom och sedan lyxade vi faktiskt till det med att ga och ata pa PIZZA HUT. Lordagen da Tommy E fyllde ar (grattis till honom!) akte vi upp i Sydney Tower och tankte ata middag dar. Nar vi val kom dit upptakte vi att buffen som de hade dar inte var uppe i tornet utan i sjalva verket bara tre vaningar upp, utan den fina utsikten! Till raga pa allt sa kostade den 85 dollar (ca 500 kr) per person! Detta tyckte vi inte riktigt var backpackervanligt sa det slutade med att vi gick pa KFC istallet : ).

Siesta sondag da, som den numer ar kallad, blev att sova lange for att sedan forflytta oss till Cogee Beach och vila/sova lite mer. Nu sitter vi alla har pa internet cafet och gor nagra arenden, bloggar osv. for att sedan ga till Woolworths for att handla mat.

Bilder fran tornet kommer mest troligt upp nasta uppdatering och sa kommer vi mojligtvis med en liten overaskning till er har pa bloggen inom de narmsta veckorna!

Kommentarer
Postat av: A.Lindberg

Ja ni gör bloggen bra tycker jag. Hoppas ni har de bra vi hörs. :P

2009-12-06 @ 14:09:16
Postat av: Catharina

Kul Tommy att se att du också bidrar med skrivande till bloggen! Läste för övrigt att Sydney rankas bland de första som världens dyraste städer... Håll hårt i plånböckerna... Håller verkligen tummarna för jobb inom snar framtid. Kolla vårjobb, det måste väl ändå behövas... Snackade med en som kände dig Tommy igår på Diners. Hans kommentar; "jag skulle vara jätteorolig om jag var du"... Det lade väl inte direkt locket på orosbägaren... Nåja, vi väntar spänt på överraskningen som nu är utlovad! Ha det bäst!

2009-12-06 @ 19:49:43
Postat av: Lennart

Ni gör det jättebra med skrivandet! Man är in och kikar daligen och blir alltid lika glad när det finns nyheter från er att läsa.Förstår att 500 kr inte är backpacker vänligt. Det är det inte mot någon egentligen! Följer med spänning erat äventyr.

2009-12-06 @ 22:00:09
Postat av: Åkerlund

Överraskningen är väl inte att ni tidigarelagt hemresan???? Hoppas verkligen inte! Eller kan det vara att vi äntligen ska få se en bild av Kalle på bloggen?

Jobb på golfbana lär det drälla av enligt Kalles farmor. Så ge inte upp hoppet grabbar.

2009-12-06 @ 22:46:29
Postat av: Lennart

Vet inte om man skulle bli glad eller besviken om överaskningen bestod av en tidigarelagd hemresa!:)Skulle vara kul att se tomten svettas i långskägget och tomtekläderna i värmen där!Här kommer ju ett tips från Åkerlund när det gäller jobb grabbar!!!

Besök närmsta golfbana och beskriv hur ni brinner för sporten!

2009-12-07 @ 07:58:27
Postat av: Anonym

Och nästa uppdatering kommer???



Er läsekrets är stor, hungrig och bortskämd!

2009-12-09 @ 15:38:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0