How wonderful life is...

Som sagt, att hitta vettigt internet ar inte det lattaste pa det har stallet. Just nu sitter vi dessutom pa ett internetcafe, sa ni far ha overseende med att de tre sista bokstaverna i alfabetet saknas!

Hursomhelst, mycket har hunnit handa sen vi sist uppdaterade. Vi har bland annat kollat pa olika lagenheter, och efter att ha tittat pa en rad olika har vi slutligen funnit en. Mysigt  och trevligt belagen i Paddington, Fiveways till och med. Lagenheten ar spritt sprangande nyrenoverad, och otroligt frasch med sina vitvaror och sa vidare. Hyresvarden kopte till och med nya madrasser at oss, vilken goodwill va?

For att toppa det hela sa erbjud till och med mannen som hyr ut lagenheten oss jobb, sa idag hade vi en jobbintervju for ett jobb som salesman. Det hela visade sig dock vara ett dorrknackarjobb dar man saljer gron energi, sa vi far val se hur manga av oss som verkligen tar jobbet.
Allting ar med andra ord perfekt, kan man tro.

For att fira det hela var tanken att vi skulle ata en storartad middag, och det gjorde vi. Vi lamnade lagenheten for en utsokt pizza pa en fin restaurang pa Oxford Street. Nar vi sedan kommer tillbaka till lagenheten borjar vi ana orad, utanfor dorren befinner sig namligen en svarm av kackerlackor, krypandes overallt pa vaggarna samt marken.. Snabbt kastade vi oss in i lagenheten, och dar mots vi dessvarre av samma syn. Kackerlackor overallt, pa golvet, i sangarna, i taket. Kort sagt, ingen trevlig syn, och darfor bestamde vi oss for att ordna annat boende for inatt. Vi far se vad hyresvarden kan gora at saken, men mest troligt skaffar vi nog nagot annat boende!

Sa tank pa oss, for att sova bland kackerlackor ar inget man vill gora. Ni skulle ha sett hur chockade vi var nar vi sag alla dessa krabater : ) Sa livet ar med andra ord inte bara harligt har nere, men vi ska nog kunna ordna nagot!


Kommentarer
Postat av: jåinte

hehehe miss u guys! :D kul att det funkar grrreat för er :) pussas

2009-11-19 @ 14:03:03
Postat av: Liselotte

Nej, kackerlackor är ingen höjdare! Ni verkar ha en hel del också.. Vi hade kackerlackor i ett rum vi bodde i, men våran hyresvärd fixade det snabbt med ett väldigt effektivt spray. De kom tillbaka då och då, en åt gången, men då var det bara att spreja och fly ett litet tag.:) Lycka till!

2009-11-19 @ 14:28:37
Postat av: Kim

haha, men grabbar. nu får ni ta å ge er. klart att ni får stå ut med en del ohyra när emil är där ^^ .. salesman lär jhu passa totte som handen i handsken, bästa försäljare under den lokala UF-mässan tidigare? =)



gl&hf

2009-11-19 @ 14:50:08
Postat av: Åkerlunds

Haha... Kackerlackor är inte trevligt, men de försvinner om man sover med lyset på. Tro mig jag har provat. Pappa tycke jag är elak när jag skrattar, men jag kunde bara inte låta bli när jag tänkte på hur du måste ha sett ut Kalle. Nå tur att det "bara" var kackelackor och inte ormar. Australien har ju ett rikt djurliv har jag hört sägas. Håll oss informerade om hur det går.

Grön energi verkar vara ett jobb som går i arv mellan Bodensare. Klokt att ni packade kavajerna grabbar. Välklädd är det som gäller har jag hört sägas.

2009-11-19 @ 17:02:49
Postat av: elli&tisse

NI KOMMER ALDIRG BLI AV MED OSS POJKAR !!!! MOAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA



(hade vart mycket bättre om vi hittar en lägenhet tillsammans va?)



//bajs

2009-11-20 @ 04:00:21
Postat av: D.

Som redan sagts, sov med lyset på!

Skämt åsidå, hoppas allt löser sig så Ni trivs!

Keep up the blogg, and we'll keep on reading!

D.

2009-11-20 @ 21:51:24
Postat av: Catharina

Men herregud! SÅ äckligt!!! Fast ni var väl förberedda på att träffa mer eller mindre monsterlika djur på er resa i landet som har allt äckligt(och giftigt) i sin fauna, så kackerlackor var väl kanske inte det läskigaste ni kommer att träffa på är jag rädd... Men det där med grön el... kan det vara så att mannen utvinner ngn slags energi ur de små krypen?! Grönt så det förslår :)

Hoppas det löser sig iallafall.

2009-11-20 @ 23:18:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0