Ob-la-di, ob-la-da, life goes on..

Har har vi fardats across the universe, och allt vi far ar klagomal for att vi inte hinner uppdatera. Som tidigare namnts sa har vi inte fatt vart internet i lagenheten annu, och hyresvarden har fullt upp sa han har inte riktigt hunnit ordna med det annu. Sa antingen vantar vi vanligt pa vart internet, eller sa tar vi saken i egna hander och koper mobilt internet for 99 dollar plus den monatliga kostnaden. Hittils har vi valt att vanta, och darfor blir det valdigt lite uppdateringar.

Dessutom finns det ett annat skal till att det inte uppdaterats sa flitigt, hittils ar det bara jag (Kalle) som har skrivit av den simpla anledningen att de andra pojkarna vagrat skriva. Okej, Emil har anmalt sig som frivillig, men tyvarr har vi genom ett gemensamt beslut bestamt oss for att det ar lattast om Emil inte skriver nagot annu. Reason? Det blir inte en foraldravanlig blogg att lasa, sa darfor far han vila ett tag till :)

Va har vi da gjort den senaste veckan? Jo, vi har skjutit upp jobbsokandet alltfor lange, och istallet tillbringat dagarna pa antingen stranden, Hyde Park, eller till och med IKEA! Emil ar den enda duktiga pojken, som i dagarna fyra jobbat ordentligt for sitt Gron Energi-foretag. Nar jag skriver Gron energi, insisterar Emil pa att det heter Greener Buys, men vi vet alla att det ar Gron energi som det handlar om!
Vi andra har dock kopt massa viktiga saker till lagenheten, och numera tillagar vi var egen mat hemma i lagenheten. Var strikta diet bestar i mangt och mycket av pasta, pasta och ater pasta. Billigt och lattlagat, sa det ar vad vi lever pa nufortiden. Vi maste dock laga allt i olika omgangar, eftersom det alltid blir brak om vem som stoppade in minst mat till ihopkoket. Darfor tar det ungefar tva timmar for oss fyra att ha ata, sa vi maste hitta ett satt att bli mer effektiva pa den fronten!

Justja, var hyresvard Dennis sager aven att vi ar galna, eftersom att vi vistat i solen under dagarna, hur konstigt ar inte det? :) Annu mer besvarad var han nar vi kom hem och min och Emils hud hade fatt en nagot rod nyans, men sarskilt farligt var det inte. I ovrigt maste vi investera i en flakt, for det borjar bli ratt varmt nufortiden!

Annars mar vi riktigt bra, och allt det som Emil rapporterar hem ska ni absolut inte tro pa, for han overdriver hela tiden :] 


Kommentarer
Postat av: Tano

Hah ni skriver bra...



Erkki se till att fixa jobb nu! ;)

2009-11-29 @ 22:12:19
Postat av: freddeb

Jag har sett en massa bilder från svettiga festnätter på facebook! Hoppas ni har det bra och att era inre organ inte skrumpnar ihop till små russin.



Förstår dock inte varför ni gnäller på Emil, han är ju vad jag förstår den enda av er som har ett jobb.



Skojjade bara, nog vet vi alla att emmepemme är full av busigheter och alkohol :)



Ps. TA HAND OM TOTTE!!!!!!!!

2009-11-29 @ 22:36:45
Postat av: Mamma Udén

Hej! Kan ni ordna ett foto med Jonathan - och hela gänget - med lite julstämning? Jag skulle vilja ha ett uppmuntrande skrivbordunderlägg till min jobbdator nu när Jonte är hemma på julen.

2009-12-02 @ 14:10:13
Postat av: Mamma Udén

När Jonte INTE är hemma på julen menade jag förstås

2009-12-02 @ 14:11:12
Postat av: Lennart

Hej mamma Udén.Trodde ett tag du bodde i Australien när Jonte var hemma på julen men så kom jag på att Svartbjörnbyn inte ligger i Australien! Men är det så att du verkligen bor där så kan jag skicka ett foto från Sverige till dig!Skoj skoj skoj.....Underbart att Jonathan anslutit till gruppen och tillför klokhet,eftertänksamhet och struktur som han är kän för. Nu är det ju snart en utlandsstyrka stationerad där.

2009-12-05 @ 19:16:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0