A place in the sun!

Nu var det högtid för en uppdatering om vad jag och wikström sysslar med här i Perth. Jag har inte lyckats vara så verksam på denna blogg, det är väl egentligen Åkerlund som har fått dra det största lasset medan vi andra grabbar har avlastat ett par gånger. Förhoppningsvis får vi kulan i rullning efter stilleståndet som varit och att mer uppdateringar äger rum.

Att vi befinner oss närmare 400 mil ifrån de andra grabbarna känns aningen underligt. Vi är i ett och samma land men avstandet mellan oss kan liknas som mellan Sverige och Spanien. Nu i efterhand känns det riktigt bra att vi tog beslutet att åka till Perth så man även hinner ta del av Australiens västkust. Som tidigare namnt sa kommer vi mota upp de andra grabbarna pa kiwifarmen dar vi kommer jobba i 1 manad.

Nu nar vi bor pa hostel ar en riktigt harlig kansla. Det ar en viss skillnad fran att bo i ett lakande tallt, trasiga madrasser och myror overallt. Man lar kanna nytt folk dagligen och har aven tillgang till OS! Nar Sverige spelade mot finland satt vi 6 stycken fran Sverige och skrek nar det blev mal. Riktigt harlig stamning. Dock var det varre idag nar sverige akte ut mot slovakien.

Idag fick vi den glada overraskningen att Kalle B landade i Perth och skall stanna har till Jobbet pa kiwifarmen drar igang. Det har inte blivit sa mycket jobbsokande har utan vi har stallt in oss pa att ta semester och ligga pa stranden i 1 & 1/2 vecka till. Sedan blir det att jobba ihop nya pengar innan vi reser efter ostkusten!

Här nedan kommer lite bilder från min och Tommy:s vistelse i perth hittills, vi har varit pa 3 olika strander, Scarbourugh beach, Cottessloe beach, Fremantle beach. Vi har aven tagit oss till ikea och atit kottbullar.


           
 
//Tommy Erkki


Kommentarer
Postat av: Catharina

Men Guud vilka härliga strandbilder!!! Ni verkar ha det helt underbart!!! I Sverige fryser de som hundar, och det är tydligen typ 1,5 m snö i Boden... Tänk på det när ni ligger och njuter av sol, värme och salta bad!

Kramar från Israel!

2010-02-25 @ 17:06:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0