Release me!

Hej ni!
De senaste dagarna har varit intressanta for oss alla. Jag och Jonathan har dragit runt pa Sydneys gator och torg for att forsoka fa ivag den gamla vildsinta Taragon. Vi har gjort allt som statt i var makt for att se ut som riktiga bilforsaljare, tyvarr har val varenda kotte som tittat pa bilen genomskadat var bluff. Kalle B och Emil, som vantade pa oss blev allt mer otaliga. Om det beror pa att ett talt knacktes under nattens gang i nagot som maste liknas vid en monsunstorm vet jag inte, men i vilket fall som helst blev vi kallade tillbaka till var campingplats. 

Vi forstod naturligtvis att Taragon inte skulle klara att fardas mycket langre till, men vi bestamde oss anda for att ge den ett sista forsok. 40 min fran Sydney borjar bilen sa sakteliga att koka, och vi tvingas svanga av motorvagen. Det ryker aterigen som den varsta angmaskinen vi sett, och kylarvatskan bubblar riktigt vackert och ger ifran sig en mysig odor. De foljande ogonblicket som kommer betraktar vi som vandpunkten pa nagot som kanns som var sju ar langa olycka i detta land. Fran och med idag har vi namligen skickat ivag Taragon till ett skrotupplag, och fatt hela 500 dollar for abaket! En borda har lyfts fran vara axlar, och antligen kan vi forhoppningsvis lagga fokus pa sadant som vi faktiskt vill gora i framtiden!

Tommy W och Tommy E:s arbetsvecka har forflutit bra, deras lon betalas tydligen ut svart direkt i handen, sa dom verkar vara riktigt nojda med tillvaron. Enda problemet ar att dom inte har nagot satt att ta sig sa att dom kan kopa mer konservmat, men dom jobbar pa det. Igar lyxade de dessutom till tillvaron med en Vezuvio och varsin Cola. Blomplockningen verkar med andra ord vara en god pengako!

Vi andra killar ar tillbaka i Sydney dar allt startade pa Hostel Gday. Vi vill inte vara kvar i denna stan en sekund, sa vi tanker dra oss ner mot Adelaide/Mildura dar vi har fatt sakra tips om att det faktiskt ska finnas fruktplockningsjobb tillgangliga i drivor! Hall tummarna for oss nu!

/Kalle


Kommentarer
Postat av: freddeb

fint skrivet kallis :)



Först och främst, den där monsunstormen som knäckte emils tält - skulle det möjligtvis kunna vara en full emile som kaskadspyr och ramlar över tältet? Det tror jag.



Jag tror att det var ett misstag att sälja en sådan vildsint bil som Taragon. Tror att Totte "Destroyer of Worlds" Wikström skulle ha kunnat göra underverk med den, bara ni hade gett honom en chans! Minns ni den Orangea faran? Just precis. I rest my case.



Finns det förresten någon möjlighet att ni skulle kunna få med er en enorm kniv a'la crocodile dundee hem till mig om sisådär ett år? Jag betalar såklart :)

2010-02-05 @ 10:53:11
Postat av: Maria Udén

I kväll ska vi se på G-Force (Disney/Pixar om marsvin som är agenter). Och just ja, det är första schalegerfestivalen. Hugos hamster Nisse ska få springa runt i sin lilla plastboll och kolla på dvd han också. Bli inspirerad. Jag har mailat till Kalles släktings fru med foton på lapptäcken. Hoppas hon kan öppna bilderna. Skickade som paint.

2010-02-06 @ 18:05:58
Postat av: Räkmackan.. bara för er skull

Tack Karl. Du levererar!



Tycker dock att ni borde kika mer på perochkimikanada.blogg.se och ta efter deras exempel :) REGELBUNDET



Håller med Beggo B' To The Boast'in, ni skulle gett Totte chansen. Han kan sånt där helt enkelt!



Hoppas det går bra med jobbsökandet och jag är rätt säker att ni kommer lösa det, om jag känner er rätt så =) Saknar er alla här. Kom hem! Puss

2010-02-10 @ 03:13:27
Postat av: Anonym

Barry och jag tänker på er alla och speciellt på dig jonathan. idag är det alla hjärtans dag och tankarna far omkring extra mycket därför.vi vet inte vad som är aktuellt för er just nu,men bara ni själva har kontroll på läget så är det tillräckligt.

mormor Ulla.

2010-02-14 @ 08:32:39
Postat av: Madde

Glad allahjärtansdag på er killar! =)

kram

2010-02-14 @ 19:25:35
Postat av: Doris Öhman

Grattis tommy W på 20 årsdagen, skickade sms men hörde att du tappat din mobil, så undrar vem som fick det sms:et. Kram Mormor

2010-02-18 @ 09:02:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0