Auld Lang Syne

Hej, alla trogna blogglasare. Jag antar att manga av er som sporadiskt, och febrilt foljer bloggen har varit allt annat an nojda eftersom det inte har kommit nagra som helst uppdateringar pa senaste tiden. Givetvis ber vi om ursakt for det intraffande, men ber er samtidigt att blicka framat at ett nytt, fridfullt ar!

Detta inlagg blir dessvarre inte heller vidare langt, eftersom att internetcafet bestamt sig for att stanga igen portarna klockan 18.00 av nagon outgrundlig anledning. Jag vill dock sla ett slag for nyarsfirandet har i staden. 1,5 miljoner vallfardar till Sydney Harbour for att ta del av fyverkerierna. Det galler att vara fyndig, och att vara ute i god tid.

Redan klockan 14.00 var vi pa plats, men det var alltsa for sent. Det var fullt med manniskor som hade slagit sig ner pa uddarna som finns i narheten av bron for att vaka in tolvslaget.  Det ar alltsa en lite annorlunda nyarsafton jamfort med i Sverige,men absolut nagot att uppleva. Aven om det var en valdigt lang vantan, sa var det vard varenda sekund. Fyverkerierna i sig var valdigt maktiga och det var valdigt stamningsfullt med alla batar som lag i hamnen.

Ett mer valskrivet blogginlagg far lov att komma inom de narmsta dagarna, och forhoppningsvis foljer aven ett par bilder pa vara upplevelser de senaste dagarna med pa kopet. Sa ni far allt lov att halla till godo fram tills dess. Hoppas ni har det bra iallafall!

Kommentarer
Postat av: Kicki

Hej Killar och Gott Nytt År på er och ha en väldigt bra fortsättning på året!

2010-01-01 @ 13:58:48
Postat av: Mamma Udén

God fortsättning på er! Vem skrev blogginlägget? Borde jag kunna se det nånstans eller glömde ni bort att skriva det?

2010-01-02 @ 14:06:41
Postat av: mormor ulla

hej jonathan och hans vänner. god fortsättning!jag har fått en egen dator och nu sprutar det ut bokstäver.vad gör ni om dagarna?snö, finns väl inte att skotta,det har vi.förhoppningsvis har ni fullt upp med något intressant.annars är det lika bra att vara i boden.skriv ofta och berätta om allt möjligt.härhemma ser allt ut som vanligt och det vet ni hur det ser ut.

vänligen ulla.

2010-01-03 @ 16:00:37
Postat av: Catharina

Hej på er! Gott nytt år till er allihopa från ett soligt Israel. Hoppas ni har det bra och att ni kan hitt på saker att göra på dagarna! Tommy W; Patrik hälsar att du ska vara glad att du är i Australien eftersom Hanna är galen!!! Vi läste om översvämningar där söder om Sydney, är det ngt ni märker av? Först brand och sen översvämning!!! Vad är mer att vänta? :-)

KramKram

2010-01-03 @ 17:35:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0